Fresh Press Technology™
Η Τεχνολογία FreshPress χρησιμοποιεί μια διαδικασία Υψηλής Πίεσης (HPP). Η καινοτομία χρησιμοποιεί κανονικό νερό σε υψηλή πίεση και εξουδετερώνει τα βακτηρίδια που προκαλούν, Listeria Salmonella και Escherichia Coli.

Η Τεχνολογία Fresh Press εξασφαλίζει υψηλό βαθμό προστασίας των τροφίμων, προσφέροντας φρεσκότατη γεύση και παρατείνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων.

Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα.

Η Νέα Τεχνολογία δεν απαιτεί θέρμανση του προϊόντος και δεν χρειάζεται καμία χημική παρεμβολή ή επεξεργασία.

 

Μο�ταδέλα

Μπ�ιζόλα

Χοι�ινή Ωμοπλάτη

Γαλοπο�λα

Ζαμπόν Μπο�τι light

Σαλάμι Αέ�ος Ελληνικό

Ο παρών ιστότοπο χρησιμοποιεί μόνο απολύτως αναγκαία Cookies. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Cookies

This site uses only strictly necessary cookies. For further information please check our Cookies Policy