Fresh Press Technology™
Η Τεχνολογία FreshPress χρησιμοποιεί μια διαδικασία Υψηλής Πίεσης (HPP). Η καινοτομία χρησιμοποιεί κανονικό νερό σε υψηλή πίεση και εξουδετερώνει τα βακτηρίδια που προκαλούν, Listeria Salmonella και Escherichia Coli.

Η Τεχνολογία Fresh Press εξασφαλίζει υψηλό βαθμό προστασίας των τροφίμων, προσφέροντας φρεσκότατη γεύση και παρατείνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων.

Τα πλεονεκτήματα είναι ξεκάθαρα.

Η Νέα Τεχνολογία δεν απαιτεί θέρμανση του προϊόντος και δεν χρειάζεται καμία χημική παρεμβολή ή επεξεργασία.

 

Μορταδέλα

Μπριζόλα

Χοιρινή Ωμοπλάτη

Γαλοπούλα

Ζαμπόν Μπούτι light

Σαλάμι Αέρος Ελληνικό